logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Prijavi se na newsletter

 

Zakoračite u Kino Valli sa zvjezdanim čizmicama

 cizmeclanak

Dosadašnja uspješna suradnja hrvatskog proizvođača obuće "Borovo" i Pula Film Festivala nastavlja se i dalje. Nakon redizajniranih startasica, za jesenske mjesece, u sklopu programa Pulica u kaputu, osmišljene su i personalizirane gumene čizme kojima će najmlađi i nešto stariji zakoračiti u svijet filma. 

Ponovno povezivanje s nacionalnom smotrom filmske umjetnosti još je jedan zvjezdani trenutak za Borovo i zato smo u suradnju odlučili ući s modelom pod zvijezdama, apliciranim ovoga puta na gumenim čizmama. Želimo svim poklonicima Pulskog filmskog festivala puno zvjezdanih trenutaka u našim i Pula film festival rubbericama“ - izjavio je priopćenjem voditelj projekta iz Borova, Damir Rupčić.

Čizmice, s prepoznatljivim zvjezdanim identitetom, namijenjene djeci i odraslima, napravljene su od prirodnog kaučuka, a dostupne su na blagajni Kina Valli po popularnim cijenama.

Neka vam tmurni kišni dani budu veseliji, a noge ostanu suhe u ovim kvalitetnim gumenim čizm(ic)ama koje su ponovno u modi. 

Cjenik čizama potražite OVDJE. 

image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
CROATIAOSIGURANJE