logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Prijavi se na newsletter

 

Postupak online kupnje ulaznica

Online kupnja ulaznica
Kupnja ulaznice vrši se odabirom željenog naslova te njegove satnice pored naslova iz izbornika RASPORED ili direktno putem Online ulaznice.

Kontakt:
Pula Film Festival, Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula, Hrvatska, OIB: 12904220272,
MBS: 040180479
E-mail: ulaznice@pulafilmfestival.hr, kontakt telefon: 098 93 95 977

Internet stranice na adresi www.pulafilmfestival.hr mogu se koristiti za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada korištenja, prema sljedećim Uvjetima poslovanja:

Uvjeti poslovanja
Kupac može biti svaka osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje prilikom kupovine ulaznica putem online kupovine ulaznica. Sve cijene ulaznica izražene su u kunama prema navedenom cjeniku Pula Film Festivala.

Plaćanje
Online plaćanje moguće je izvršiti isključivo putem kreditne kartice (American Express®, MasterCard®, Visa, Diners).

Reklamacije
Reklamacije kao i dodatne informacije moguće je rješavati putem e-maila ulaznice@pulafilmfestival.hr ili pozivom na broj telefona 098 93 95 977.

Uvjeti isporuke ulaznica
U završnom postupku kupovine online ulaznica na vašem sučelju prikazat će se potvrda o kupnji sa svim potrebnim podacima (serijski broj računa, datum, cijena, potvrda o plaćanju) koju je potrebno ispisati i prilikom dolaska na projekciju dostaviti našem osoblju u zamjenu za ulaznice. Blagajnik vam na osnovu potvrde izdaje ulaznice za projekciju. Potvrda će također biti poslana na vašu e-mail adresu koju ste upisali prilikom registracije.

image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
CROATIAOSIGURANJE