logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Prijavi se na newsletter

 

Startasice s vizualnim identitetom 62. Pule, 5 festivalskih izložbi i 8 festivalskih koncerata

VIJESTI107

U Zajednici Talijana Pula – Circolu održana je konferencija za medije povodom predstavljanja nove suradnje Pulskog filmskog festivala s tvornicom Borovo d.d., popratnih programa kao što su izložbe i koncerti, te cijena ulaznica 62. Pulskog filmskog festivala.

Ravnateljica Gordana Restović objavila je novu suradnju Pulskog filmskog festivala i Borova d.d. Predsjednica Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić izrazila je potporu ovom novom projektu, osobito spajanju dva prepoznatljiva brenda; Festival koji baštini filmsku, i Borovo koji baštini ručnu proizvodnju korištenjem isključivo prirodnih materijala - čak osamdeset četiri godine. Voditelj brenda Borova d.d., Dubravko Šimenc, istaknuo je upravo taj trenutak spajanja dvaju prepoznatljivih proizvoda činom koji će obostrano poticati proširivanje palete znanih proizvoda spajanjem brendova u jedan produkt.

Ovo je filmski trenutak za Startas. Borovo brand Startas je povijesno vezan uz sportske trenutke i velike sportske događaje. Kreiran je i izrađen za igrače stolnog tenisa, no, fleksibilnost naše proizvodnje u Vukovaru, dizajnerski pristup izradi tenisica, a prije svega ljubav svih nas prema Startasu vodi ga u različite kreativne segmente i postaje načinom kreativnog izražavanja bilo da je riječ o sportu, modi, glazbi ili kreativnoj umjetnosti kao što je film. Tako i povezivanje s nacionalnim festivalom filmske umjetnosti zvjezdani je trenutak za Startas i zato smo u suradnju odlučili ući s modelom pod zvijezdama. Želimo svim ljubiteljima Festivala puno zvjezdanih koraka u našim i Startasicama Pulskog filmskog festivala. - izjavio je voditelj projekta iz Borova Damir Rupčić.

Ravnateljica Gordana Restović predstavila je festivalske izložbe koje će se održati na 5 lokacija; Graditelji svjetova - izložba o filmskoj scenografiji (Galerija C8), Mija Aleksić - biti glumac (SKUC - Srpski kulturni centar), Streetkids United II: Djevojke iz Rija - izložba fotografija s filmskog seta (Galerija Makina), Cinemaniac 2015. Motovunski video susret (MMC Luka), Ideja, poruka, koncept - izložba plakata Škole primijenjene umjetnosti i dizajna iz Pule (Kino Valli).

Ujedno je najavila otvaranje festivalskog info punkta u subotu 11. srpnja, na kojem će se moći kupovati ulaznice za Arenu čija cijena po večeri iznosi 25 kuna (za dvije projekcije), te povoljne propusnice za studente, koje za sve večeri u Areni iznose 50 kuna, a za umirovljenike 30 kuna.

Zabavni program odvijat će se od 18. do 25. srpnja svake večeri u Circolu, a svojom glazbom uveseljavat će publiku DJ Filjo, Barabri, Sara Renar, Tamara Obrovac i Transhistria electric, DJ Dogmatic, Johnatan, Ivana Rushaidat i Rakete te DJ Mario Kovača.

Proces proizvodnje festivalskih Startasica pogledajte OVDJE.

image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
CROATIAOSIGURANJE