logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Prijavi se na newsletter

 

Pulica u kaputu: Filmski tjedan zabave i edukacije za djecu

 pul2

Na današnjoj medijskoj konferenciji održanoj u Kinu Valli predstavljen je program Pulica u kaputu. Javnosti su se obratili ravnateljica Gordana Restović i glasnogovornica Sanela Pliško.

S posebnim ponosom predstavljamo jesenju inačicu filmskog programa Pulskog filmskog festivala namijenjenog najmlađima. Animirani i igrani, nagrađeni na svjetskim filmskim festivalima, pomno selektirani naslovi jamče tjedan zabave i edukacije. – kazala je ravnateljica Gordana Restović.

U Kinu Valli će se od 14. do 20. studenog održati 1. Pulica u kaputu, koji se u filmskom dijelu sastoji od selekcije najznačajnijih suvremenih naslova, od kojih čak osam premijernih. Otvorenje programa na rasporedu je u subotu 14. studenoga u 10:30 u Kinu Valli nesvakidašnjom izložbom ilustracija pod nazivom Kroz prizmu autorice Ines Ignjačić. U 11 sati slijedi premijerna projekcija dugoočekivanog Malog princa. Sve projekcije moguće je rezervirati na www.kinovalli.net, a cijena je popularnih 10,00kn po filmu – dodala je Sanela Pliško.

Dopunu filmskom programu čini i Radionica izrade animirane knjige. Radionica, u ukupnom trajanju od 2 sata, namijenjena je djeci u dobi od 7 do 12 godina a održat će se u 12 termina pod vodstvom mentora Vibora Juhasa i Manuela Šumberca. Prijave su od danas otvorene i primaju se do 11. studenog, odnosno do ispunjenja kapaciteta.

Dodatne informacije o svim programima Pulice u kaputu možete pronaći na stranicama Pulskog filmskog festivala ili na stranicama Kina Valli. 

image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
CROATIAOSIGURANJE