logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Prijavi se na newsletter

 

Koncerti

innancaclanak

DJ INNACA
Circolo, 9. srpnja u 23:00

Iskren Jovandić, jedan je od predvodnika mlađe pulske scene. Član je dobro poznatog domaćeg kolektiva "Music After Dinner" koji uspješno organizira događaje na lokalnom području. Voditelj je Mad Podcast serijala na Radio Maestralu gdje se predstavljaju uglavnom domaći umjetnici kao i strana imena. Innaca temelji svoj zvuk na houseu, uz i disco i funk zvuk.

detourclanak

DETOUR

Circolo, 10. srpnja u 23:00

DETOUR je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro - akustičnog pop zvuka u koji se povremeno umiješa i drum'n'bass, a u recentnije vrijeme u nekim stvarima i poneka country nota. Njihova snaga nije samo u najnovijim uradcima budući među nositeljima koncertnih nastupa su i pjesme starijeg datuma, s prethodna dva studijska albuma "Detour" i "TV", poput "Ljeto počinje", "Mjesec", "Gledano sa strane" i "Prijatelj". Ipak, treći, aktualni, studijski album "A što ak' ja..." se pokazao prijelomnim stvorivši od benda veliku glazbenu pop atrakciju.

Mate Matisicclanak

KVARTET MATE MATIŠIĆA

Circolo, 11. srpnja u 23:00

U svojoj dosadašnjoj glazbenoj karijeri Mate Matišić je surađivao s ponajboljim hrvatskim, ali i inozemnim jazz glazbenicima (Birelli Lagrene, Stochelo Rosenberg, Florin Niculescu, Christian Escoude…). Kvartet s kojim će nastupati na Pula film festivalu sačinjavaju značajni glazbenici hrvatske jazz i klasične glazbe, dobitnici niza međunarodnih i domaćih priznanja za svoje glazbeno stvaralaštvo. Na programu koncerta će biti najpoznatije autorske skladbe Djanga Reinharda i Stephana Grappelija (Nuages, Daphne, Minor Swing…) kao i poznati svjetski jazz standardi svirani i improvizirani u tom specifičnom „gipsy jazz modusu“.

nolaclanak

NOLA

Circolo, 12. srpnja u 23:00

Dio tebe, Osmijeh, Iznad oblaka … Pjesme koje su proživjeli i napisali, te zajedno izvode bračno - glazbeno - poslovni par Gabrijela Galant Jelenić i Marijan Jelenić. Oni već više od dva desetljeća odolijevaju svim glazbenim trendovima i neumorno svojim pjesmama i nastupima šire pozitivnu energiju i vraćaju osmjehe na lica ljudi.

rundekclanak

RUNDEK CARGO TRIO

Circolo, 13. srpnja u 23:00

Tijekom svoje karijere Darko Rundek nikad nije nastupao manje od šest članova , sve do 2009. godine, kada je odlučio formirati trio s ciljem približavanja svoje glazbe i publici kroz transparentnost i intimnost. Na taj način su članovi Cargo orkestra, violinistica Isabel, saksofonist Dutso Vranić i Darko, formirali Rundek Cargo Trio koji je 2010. godine izdao uspješan album „Plavi avion“ a 2015. godine album „Mostovi“ , podjednako prihvaćen od kritike i od publike.

Ivo Zuban clanak

DJ IVO ZUBAN

Circolo, 14. srpnja u 23:00

DJ sa Verude čiji se opus sastoji od poznate i manje poznate rock'n’roll, latin i world muzike, ali mu se često potkrade i koja talijanska canzona"

drvoredclanak

DRVORED

Circolo, 15. srpnja u 23:00

Ako još niste čuli za Drvored i njihova dva odlična singla „Le vieux marin / Ribar" i "Zanzibar" kojim su krenuli u najavu svog prvog albuma pod nazivom „Arhelino“ - došao je trenutak kada možete čuti kompletan album, prvo službeno izdanje benda. Drvored je bend iz Zagreba osnovan 2010. godine. Ovu deveteročlanu ekipu krasi iznimna fuzija žanrova koja se isprepliće kroz mnoštvo instrumenata, od harmonike i flaute preko violine i saksofona do trube i trombona. Drvored je pravi mali orkestar koji nezaustavljivo briše plesni podij ispred sebe svojom muzikom koju su saželi u jednu riječ – balkankan!

MarioKovacclanak

DJ MARIO KOVAČ

Circolo, 16. srpnja u 23:00

Tim koji pobjeđuje se ne mijenja! Tako je posljednjih par godina dobitna kombinacija za zabavu na našem festivalu bila Circolo + DJ Mario Kovač sa svojim nadrealistickim miksom nespojive glazbe! Na njegovom repertoaru ćete pronaći sve bendove i glazbenika koji se po abecedi nalaze između ABBE i ZZ TOP-a, dakle SVE! OK, nije baš sve jer ćete biti pošteđeni zvuka cajki i srodnih neglazbenih stilova ali rocka, punka i trasha neće nedostajati.

Zabavni program na 63. Puli

image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
CROATIAOSIGURANJE