logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Prijavi se na newsletter

 

Intervju s redateljicom Snježanom Tribuson

intervjustribusonCLANAK

Ksenija Marinković: U ovoj sam se ulozi snašla kao riba u vodi!

Filmska ekipa filma „Sve najbolje“ u razgovoru s Boškom Piculom
predstavila je rad na tom božićnom filmu, romantičnoj komediji autorice Snježane Tribuson koji otvara ovogodišnji Festival. Tribuson je ispričala kako je rad na filmu bio dug, a inspiraciju je našla u operi Don Giovanni. Tako je jedna od glavnih glumica upravo operna pjevačica Renata Pokupić koja se odlično snašla u ulozi glumice.

Novinarima se predstavila Ksenija Marinković koja je u Pulu došla s nekoliko filmova, a u ovoj romantičnoj se priči snašla kako sama kaže „kao riba u vodi“. Prema njenim riječima, za dobar je film važna i iskrena emocija dok se njen filmski partner, Bogdan Diklić našalio kako joj je u filmu sigurno bilo teško zaljubiti se u njega dok je on i dalje zaljubljen u tu fantastičnu osobu i glumicu.

Producentica filma je Ankica Jurić Tilić smatra kako je Tribuson osoba koja razumije svoje filmske likove stoga publika suosjeća s njima.

„Dobro napisan scenarij i odličan glumački ansambl ono su što ovaj film čine dobrim“, rekla je dodavši kako su animacija i dobar orkestar posebnosti ovoga filma.

Goran Trbuljak zadužen je za fotografiju na filmu, a kako je Zagreb fotogeničan grad, posao mu je bio vrlo primamljiv. Istaknuo je da je i Pula zahvalna za fotografiranje.

Film „Sve najbolje“ svečano će otvoriti 63. Pulski filmski festival, večeras, u Areni, s početkom u 21 i 30 sati, a već spomenutoj filmskoj ekipi na „crvenom tepihu“ i pozornici će se pridružit glumci Goran Navojec i Dora Fišter Toš te scenografkinja Željka Burić i majstorica maske Tina Jesenković.

Fotografije s ove konferencije za za medije pogledajte OVDJE. 
image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
CROATIAOSIGURANJE