logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Prijavi se na newsletter

 

Hrvatska volontira

vijesti 25


20. svibnja od 18 do 21 sat
pridružite nam se u foajeu Kina Valli u sklopu manifestacije Hrvatska volontira.

Hrvatska mreža volonterskih centara i Mreža mladih Hrvatske organiziraju manifestaciju Hrvatska volontira kojom se želi istaknuti ogroman značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva. Hrvatska volontira ove se godine održava od 18. do 23. svibnja u sklopu projekta Prema punim potencijalima – Volontiranje osnažuje ljude i zajednice, a uključuje velik broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki koje će, kroz različite javne akcije, u svojim zajednicama promovirati volontiranje.

Volonteri Kina Valli se i ove godine pridružuju manifestaciji s aktivnostima Iza platna&InfoDesk i to 20. svibnja od 18 do 21 sat. Koordinatori i volonteri zajedno će promovirati i širiti informacije o dobrobiti volontiranja na Pulskom Filmskom Festivalu.

InfoDesk otvoren je za javnost stoga, ovim putem, pozivamo sve zainteresirane da u navedeno vrijeme svrate u foaje Kina Valli i informiraju se o volontiranju na 62. Puli odnosno ostave svoje kontakt podatke u slučaju da se odluče priključiti ekipi Festivalskih volontera.

Osim promotivnih aktivnosti i informiranja o iskustvima tijekom Festivala, tu je i akcija Iza platna. Riječ je o općim poslovima arhive koji obuhvaćaju sortiranje festivalskih materijala i majica različitih festivalskih izdanja.

Dođite, očekujemo vas s osmjehom!

Službeni spot manifestacije možete pogledati OVDJE.

image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
CROATIAOSIGURANJE