logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Newsletter subscription

 

Pulska publika pobijedila kišu!

PULAKISAEVENT

Umjesto pod zvijezdama, sinoćnju projekciju filma „S one strane“ Zrinka Ogreste gledali smo pod kapima kiše! Jedno je sigurno, Pula i film se vole i pod zvijezdama i na kiši!

Kao da su Puležani nakon teških sparina i visokih temperatura jedva dočeli vremensko osvježenje koje ih nimalo nije omelo u gledanja filmova na najvećem festivalskom platnu u Hrvatskoj i pod inače zvjezdanim nebom.

Tako je sinoć u pulskoj Areni, usprkos, ali i zajedno s kišom, te uz malu pomoć kišobrana i kabanica, odlučila svima dokazati da je pulska publika, bez obzira na vremenske uvjete, prije svega vjerna Festivalu i ljubavi prema filmu.

Kiša nije omela ni filmsku ekipu „S one strane“ koja je, predvođena redateljem Zrinkom Ogrestom, nakon pulske premijere, spremno izašla na pozornicu , a publika ih je nagradila dugim uzastopnim apaluzom. Koliko je to redatelju Ogresti značilo, bilo je vidljivo iz njegove emotivne zahvale publici.

Kako je kiša, zajedno s vjetrom, munjama i gromovima, bila uporna, Festivalska organizacija ipak je odlučila hrvatsku premijeru filma „Dobra žena“ Mirjane Karanović održati u Istarskom narodnom kazalištu. I opet, uz pomoć dobro pripremljene pulske publike, projekcija je počela točno na vrijeme i pred punom dvoranom Istarskog kazališta.

Najbolju publiku kiša nije spriječila ni da nakon filmova, Festivalski dan završi koncertom nezaobilaznog Darka Rundeka i njegovog Cargo Tria u Circolu, a uživanje u filmovima zamijeni plesom na kiši do sitnih jutarnjih sati!

 

image

Venues

14 Festival venues

More
predsjednica

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
 CROATIAOSIGURANJE