logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Newsletter subscription

 

Posljednja prilika za nezaboravan filmski doživljaj na Kaštelu

medijska1208CLANAK

POSLJEDNJA PRILIKA ZA NEZABORAVAN FILMSKI DOŽIVLJAJ NA KAŠTELU

Genijalan dječji i odličan dokumentarni film zaključuju program P.S. Pula.

Nakon tjedna prikazivanja napetih trilera, opuštajućih komedija, drama i akcija, program P.S. Pula, u petak 12. kolovoza, zaključuju dva vrhunska filmska naslova; film za djecu Čarobna kupka Doktora Proktora i višestruko nagrađivani dokumentarac Filharmonija s deponija.

Iz pera trenutno najpoznatijeg norveškog pisca, Jo Nesbøa, stiže ekranizacija dugo očekivanog nastavka urnebesnog Prdopraha Doktora Proktora. Šašavi doktor ovaj je put odlučio putovati kroz vrijeme, no naum da izmijeni tijek povijesti neće uspjeti bez doktorovih asistenata – Lise i Mrve. Film, u trajanju od 95 minuta, je sinkroniziran na hrvatski jezik i prikazati će se s početkom u 21:00 sat.

Dokumentarni film Filharmonija s deponija donosi nevjerojatnu priču o skupini mladih koji sviraju instrumente izrađene od – smeća. Paragvajski glazbenici, poznati pod nazivom Reciklirani orkestar, od početka nastupanja prije devet godina do danas pridonijeli su razvoju siromašne zajednice a voljom, entuzijazmom i skromnošću oduševili mnoge svjetske glazbenike s kojima su zajedno nastupali.

Posljednja je filmska večer posvećena obiteljskom druženju uz film kako bi i najmlađi mogli uživati u Filmu pod zvijezdama na Kaštelu, no svakako i najava skorašnjeg programa namijenjenog isključivo njima – Pulice u kaputu. Da je ovo tek kratki pozdrav nezamjenjivoj vjernoj publici potvrđuju organizacijske i programske pripreme u tijeku, a prikazivanje filmova se odmah nastavlja u Kinu Valli, i to već od subote, 13. kolovoza megahitom Odred otpisanih.

image

Venues

14 Festival venues

More
predsjednica

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
 CROATIAOSIGURANJE