logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Newsletter subscription

 

P.S. Pula nadmašila očekivanja

pamtitikastel1CLANAK


Noćas je, nešto iza ponoći, zatvoren program P.S. Pula u organizaciji Javne ustanove Pula Film Festival.

7 dana, 14 filmova i više od 3000 gledatelja, brojke su koje će obilježiti rezultat pomno raspoređenih filmskih naslova; drama, komedija, akcija, trilera i filmova za djecu. Uz neustaljeni fiksni termin i publikom različitih uzrasta i afiniteta, selektirani su filmovi pronašli put do svojih korisnika čak i uz neuobičajene atmosferske (ne)prilike zbog kojih su se na Kaštelu iz večeri u večer izmjenjivala sva godišnja doba. Neporecivo je i ovaj put publika na Pulskom filmskom festivalu potvrdila prefiks Pule kao filmskoga grada.

Osobita je pozornost posvećena ponudi raznovrsnih žanrova kako bi utažili filmofilmske apetite, a najmlađem uzrastu posvećena je projekcija posljednje večeri što je pridonijelo ležernijom i intimnijom atmosferom, upravo kako i u potpunosti priliči kombinaciji filma - mladošću i dječjom zaigranošću.

Kraj programa P.S. Pula nije ujedno i kraj filmskim iznenađenjima ove godine, već danas Kino Valli ponovno otvara svoja vrata s novim hitovima, a započele su pripreme za dječji program „Pulica u kaputu“ koji priprema odabir nagrađivanih dječjih filmova i popratne dječje programe.

image

Venues

14 Festival venues

More
predsjednica

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
 CROATIAOSIGURANJE