logo mob crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Newsletter subscription

 

Nagrada za „Najizlog Festivala“ u rukama Gethaldus optike!

ghetaldusclanak


Činjenicu da Pula uistinu živi svoj Festival, potvrđuju i brojni drugi Puležani i Puležanke diljem grada koji su tijekom proteklih nekoliko dana „zažutili“ svoje izloge i time pokazali koliko Pula cijeni, podržava i voli Festival pod zvijezdama!

Kako bismo se zahvalili na potpori, a ujedno i pokazali da jako cijenimo 63 godine dugu ljubav i prema filmu i Festivalu, najbolje od najboljih smo odlučili i nagraditi. Potraga za najboljim izlogom u gradu dovela nas je nedaleko od samog festivalskog centra, u ulicu Giardini. Nagrada za najbolji festivalski izlog u gradu pripala je ekipi Ghetaldus optike!

Osim lijepo uređenim izlogom, tu su nagradu zaslužili dodatnim trudom i željom da se svi festivalski gosti i posjetitelji dodatno opuste i uživaju na 63. Puli! Ekipa Gethaldus optike tako je produžila radno vrijeme do čak 22 sata te ponudila brojne popuste i pogodnosti – ali samo tijekom Festivalskih dana!

Dobrivoj Lazić, predsjednik Uprave dioničkog društva Ghetaldus, skromno ističe kako su ovi mali znaci pažnje dobar poticaj da cijeli grad postane dio jedne festivalske priče, te da u dobroj suradnji znamo da uvijek možemo računati jedni na druge. Pulski filmski festival pozdravlja takvu suradnju, te svim zaposlenicima Ghetaldusa daruje godišnju ulaznicu za kino Valli kako bi i tijekom cijele godine nastavili uživati u filmskim projekcijama!

Nagrada za Najizlog Festivala po prvi se puta dodjeljuje na 63. Pulskom filmskom festivalu, ali nikako ne i posljednji!

image

Venues

14 Festival venues

More
predsjednica

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
 CROATIAOSIGURANJE